pondělí 22. února 2010

Zrnka - prodej fotografií

Mám tu čest vám představit další počin "našich" eFeFeFáků (diskuze o focení tady na BC) a to prodej jejich autorských fotografií pro ZRNKA o.s.
Po úspěchu s kalendářem, kdy zůstala spousta fotek nevyužitách a eFeFeFáci (a nejen oni!!!)byli rozhodnuti je věnovat Zrnkům jsme se rozhodli, že je zkusíme prodávat.





Pro tento účel je tady na BC založena speciální galerie. A také vytvořen speciální blog, kde si fotky můžete prohlédnout. Na obou místech můžete nechat komentáře (takže i když nekoupíte - můžete autora aspoň pochválit, pokud se vám bude fotka líbit - a nebo mu něco vytknout, jestli budete mít co říct.... )

Fotografie prodáváme pouze v elektronické podobě, tj. zasíláme fotografii v plném rozlišení (a samozřejmě bez vodoznaku). Ale zároveň poskytujeme (zcela zdarma) i poradentské a zprostředkovatelské služby ohledně samotného tisku).


Fotografie bude neustále doplňovat a přijmeme rádi i vaše fotografie, pokud byste je rádi Zrnkům nabídli.

Takže vás zvu na virtuální návštěvu naší galerie, ať se vám u nás líbí. Snad si vyberete něco, co vám udělá radost, ozdobí to váš byt či dům a při tom ještě pomůžete dobré věci....


Prodejní galerie je rozdělena do kategorií:

Abstraktní
Krajinky
Zákoutí
Zátiší
Květiny
Detaily
Zvířata
Ostatní



Fotografie do jednotlivých galerií rozdělují přímo autoři a některé fotografie se jakoby prolínají do více kategorií. Rozhodně doporučuji projít všechny fotky. Aspoň v náhledu. Kategorie je jen vodítko. Na blogu jsou ještě záložky, které pomohou užší vyhledávání, ale nejde kombinovat více záložek najednou, ale i tak si myslím, že to může někomu pomoct.







Chci jen upozornit, že na všechny fotky se vztahuje autorské právo, takže jejich další šíření a distribuvání je ZAKÁZÁNO (aby nějakýho filutu nenapadlo u nás fotku koupit a pak jí prodat někam dál).
Zákon č. 121/2000 Sb., o právu autorském, o právech souvisejících s právem autorským a o změně některých zákonů (autorský zákon), v aktuálním znění (41/2009 Sb.)

Žádné komentáře: